Notícies

TORNA EL MERCAT A RIPOLLET / E4 EXPRESS / RUTA ALTERNATIVA 22-04-20

21/04/2020
Imatge de TORNA EL MERCAT A RIPOLLET / E4 EXPRESS / RUTA ALTERNATIVA 22-04-20

SERVEI EXPRESS E-4 - DIMECRES 22.04.2020: 

EL SERVEI DE LA LINIEA E4, EL DIMECRES 22.04.2020 FARA LA RUTA ALTERNATIVA DE TOTS ELS DIMECRES DE MERCAT, DES DE PRIMERA HORA DE SERVEI FINS LES 17:00 H.

TORNA EL MERCAT SETMANAL DE RIPOLLET, AMB RESTRICCIONS I CONTROLS PER LA COVID-19.

Aquesta setmana s'ha procedit a aixecar la suspensió de la instal.lació del mercat setmanal i, per tant, a partir d'aquest proxim dimecres dia 22, es tornaran a instal.lar les parades, pero només les d'alimentació, com a mesura de contenció de la COVID19. Seran un total de 12 les parades, que oferiran productes com ara fruita, verdura i embotits, a més de la rostisseria i la xurreria.
Les parades estaran situades a la rambla dels Pinetons, des de la cruïlla amb el carrer de Pizarro cap a l'avinguda Maria Torras. Per tal de garantir que es compleixen les mesures de seguretat i protecció, les parades es col.locaran amb una distancia mínima entre elles de 2 metres. També es controlaran els accessos a l'espai per tal de garantir que no se supera 1/3 de l'ocupació maxima de la zona. Quan l'afluéncia no permeti garantir la distancia de dos metres entre persones no es permetra l'accés a cap altra persona.

Per col.laborar i fer que es compleixen les normatives higiéniques i de distanciament de seguretat, l'Ajuntament comptar? amb el personal voluntari de Protecció Civil, que estara a l'espai fent tasques de vigilancia i control de l'aforament.

Pel que fa als paradistes, aquests hauran d'extremar les mesures preventives recomanades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, com ara evitar que els clients toquin el producte, si no és que el paradista pot subministrar guants d'un sol us o mantenir l'espai ocupat per la parada i els seus voltants en les condicions de neteja necessaria.

Per ultim, recordem que, com és habitual, caldra retirar els vehicles que estan ubicats a la rambla dels Pinetons i també canviara el seu recorregut el servei de transport public d'autobus.


 

» http://info.ripollet.cat/asp/llistat_noticies.aspID=31877